En av resebloggarna som Maxime och jag regelbundet följer är Resfeberbloggen. Varje vecka har de en gästbloggare och denna vecka är det Ladies Abroad som har fått äran! Vi skriver om vår Bahamas-kryssning som vi gjorde i januari; en riktigt lyckad test av ny semestertyp som vi lär upprepa.



Och när vi ändå pratar (skriver) om semestrar så hade vi inte mer än publicerat inlägget i onsdags om planerade semestrar när en familj från Barcelona hörde av sig gällande lägenhetsbyte i augusti. Eftersom familjen erbjöd en perfekt femma med gångavstånd till Ramblas så slog Maxime och jag till direkt. Jag åker först ner tre dagar med en väninna sen löser Maxime av min väninna och stannar en vecka. Jag har bara varit i Barcelona under hösten tidigare och ser nu fram emot att testa stranden Barcelonetta. För varmt lär det vara i Barcelona i augusti!

Föregående artikelPlanerade resor
Nästa artikelSorrento II

2 KOMMENTARER

  1. Vad roligt! Både med både gästbloggen hos Resfeber och Barcelona. Och i augusti är det varmt i Barcelona. Det finns ju många fina stränder också i närheten. Barcelona har ju i övrigt mycket att erbjusa av det mesta. Och det här med att byta lägenhet är ju både roligt och lite annorlunda.
    Roligt med den nya headern!
    Ha det gott!
    Spanienhälsningar!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here