Denna helg och kommande vecka är jag i Oslo för att påbörja vår-röjningen på landstället där. Jag gillar faktiskt trädgårdsarbete, så detta är kul. Måndag till onsdag ska jag jobba från Länsförsäkringar/Agrias Oslo-kontor, sen är vi lediga både torsdag och fredag så torsdag till söndag blir det riktigt röjning. Hoppas bara att det fina vädret håller hela veckan.

I samband med Norge så kom jag på att min väninna Lotta (som jag för övrigt ska till Italien med i juli) var på Svalbard med två av sina tidigare kollegor för någon månad sen och hon hade så fina bilder. Snabbt mailade jag henne och frågade om jag fick låna dem och här följer alltså Lottas bilder från Svalbard. Själv har jag inte varit där än, men det står högt upp på listan över resmål att upptäcka. Jag älskar vacker natur. Problemet är bara att det är så kallt där och jag har mest bikinis och minst täckbyxor i min garderob….

Visst ser det helt-helt-helt fantastiskt ut?

Svalbard

Svalbard

Svalbard

Svalbard

Svalbard

Svalbard

Svalbard

Svalbard

Svalbard
Föregående artikelBarer och restauranger på Koh Mook
Nästa artikelBrooklyn Bridge

1 KOMMENTAR

  1. Helt underbara bilder! För många år sen var jag på väg att arrangera en resa dit, men det blev aldrig av tyvärr. Jag har två vänner som pluggat där längre perioder, så jag har hört en del. Fascinerande plats som jag gärna skulle besöka, även om jag inte skulle vilja bo där…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here