Samarbeten

Gellert SPA bath - Budapest

Resor

Som en del av vår områdesbevakning av olika resmål så är det möjligt att bjuda in oss till resor. Resmålen måste matcha bloggens inriktning och målgrupp. Vi väljer själv antal inlägg och innehåll som publiceras på Ladies Abroad efter genomfört resa och på Instagram och Twitter under och efter genomfört resa, om inte annat har avtalats innan resan.

Texterna i reportagen är alltid våra egna, innehållande våra synpunkter, och bilderna är alltid fotograferade av oss. Uppdragsgivaren kan inte styra innehållet i reportagen som publiceras i samband med en resa. Alla resor som genomförs på uppdrag märks i slutet av varje reportage på Ladies Abroad med Resan genomfördes i samarbete med X.

Exempel på reportage efter resesamarbete:
https://www.ladiesabroad.se/2016/06/wismar.html

Hotell- och/eller SPA-recensioner

Ladies Abroad genomför samarbeten där vi testar och recenserar hotell eller SPA:n. Vi väljer själv antal inlägg och innehåll som publiceras på Ladies Abroad, Instagram och Twitter under och efter genomfört test.

Texterna är alltid våra egna, innehållande våra synpunkter, och bilderna är alltid fotograferade av oss. Uppdragsgivaren kan inte styra innehållet i reportagen som publiceras i samband med en test av hotell eller SPA. Alla resor som genomförs på uppdrag märks i slutet av varje reportage på Ladies Abroad med Tack till X som gav oss möjlighet att testa boender och/eller SPA

Exempel på reportage efter test av hotell och SPA:
https://www.ladiesabroad.se/2016/09/copperhill-are-hotell-spa.html

Sponsrade reportage och tävlingar

Ladies Abroad kan på uppdrag skriva reportage om önskat reserelaterat tema. Ett sponsrat reportage består av text om minst 300 ord med en länk vald av kunden. Texten skrivs alltid av oss och godkänns av kunden innan publicering. I vanliga fall använder vi egna bilder men det kan diskuteras att infoga kundens bilder. Vi kan komma att länka till tidigare inlägg som är relevant för ämnet vi skriver om på ladiesabroad.se. et accepteras inte sponsrade inlägg skrivet av andra.

Alla sponsrade inlägg märks i början av reportaget med Reportaget är skrivet i samarbete med X eller Tävlingen genomförs i samarbete mede X. Det accepteras endast sponsrade reportage med reserelaterat tema. Villkoren för tävlingar är samma som för sponsrade inlägg. Kontakta oss för diskussion om villkor och pris.

Exempel på sponsrat reportage:
https://www.ladiesabroad.se/2016/07/sprakkurser.html

Produktprov

Företag är välkomna att skicka produktprov till oss. Att få ett produkt hemskickat för prov är inte lika med att det kommer att skrivas om det på Ladies Abroad. Kontakta oss för postadress.

Annonser och banners

Ladies Abroad tar i dagsläget inte in annonser eller banners.

Affiliatelänkar

Ladies Abroad tar i dagsläget inte in affiliatelänkar.

Gästbloggare

Andra bloggare eller privatpersoner som önskar skriva reportage för Ladies Abroad är välkomna att höra av sig till oss. Det samma gäller om det önskas att vi gästbloggar hos någon annan. Komerciella aktörer accepteras inte som gästbloggare.

Länka samt låna text och/eller bilder

Det är fritt fram att länka till Ladies Abroad med undersidor för den som önskar så. Om du önskar publicera bilder och/eller text, inklusive delar av text, så ber vi om att bli kontaktade först.

 

Kontakta oss på e-post info@ladiesabroad.se