LENA OCH MAXIME Löfblad, mor och dotter, skriver på Ladies Abroad om deras resor runt om i världen. Här finns deras upplevelser samt ta del av toppentips och ännu bättre råd – allt för en ultimat resa! Att resa är en passion och att ständigt vilja åka iväg till nästa destination är en självklarhet.

Lena

Lena är ursprungligen norska, fast har bott många år i Sverige. Hon delar sin tid mellan Stockholm och Oslo och jobbar som IT-projektledare för ett av Sveriges största försäkringsbolag.

På Ladies Abroad är Lena alltid bakom kameran, och oftast den som sitter vid tangentbordet.

Hemma bra, men borta bäst!

Maxime

Maxime är född 1991 och uppvuxen i Oslo och Stockholm.  Efter att ha avslutat en bachelor i företagsekonomi i New York och Stockholm så jobbar hon för en av Sveriges storbanker och bor i Vasastan.

Fritiden går åt till att promenera i vackra Stockholm, oavsett årstid, bruncha med vänner, se dokumentärer och naturprogram, läsa deckare och självklart weekendresor.

Jonas

Jonas Nilsson är visserligen ingen lady, utan Maximes pojkvän. Han brukar följa med på  Maximes resor som hennes fotograf. Tillsammans har de fokus på aktiva resor, som skidor, segling, cykling och vandring.