Jag lyckade visst stänga inlägget nedan utan att publicera det i lördags. Men nu kommer det, två dagar för sent.

Belleuve är en park på en udde längst syd i Brunnsviken, inte så långt från Stallmästargården. Eftersom jag bor i närheten så går jag ofta dit. I dag var jag där i det fantastiska höstvädret och testade lite nya funktioner på kameran. Jag försöker lära mig att fota med manuell slutartid och det gick halvhyfsat. Dock tyckte jag inte att de korten som blev lyckade (och det var endast 25%) blev bättre än de jag brukar ta med automatisk slutartid så jag undrar om det är värt mödan att hålla på med manuell slutartid.

Men riktigt vackra höstfärger är det på träden och det måste ha varit 16-18 grader när det begav sig mitt på dagen.

Föregående artikelVaxholm
Nästa artikelPompeji – En antik stad från år 79

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here