I dag gick jag hem från jobbet efter lunch för att ta emot en hantverkare men precis när jag hade satt mig på tunnelbanan så ringde han återbud. Eftersom jag var på väg mot stan, det var fint väder och jag hade kameran i väskan så tog jag ett snabbt beslut om att åka till Gamla stan. Jag njöt i solen, fikade och tog 106 bilder. 

Här kommer höjdpunkterna, som är alldeles för många för ett inlägg, men jag har inte tid att sålla ytterligare. Nu måste jag ta itu med det arbetet jag borde ha gjort efter lunch. Det är ju inte direkt så att någon annan tar tag i det man lämnar när man er borta.

Stortorget

Storkyrkan

Brända tomten

Tyska kyrkan

Estniska skolan

I bakgrunden Gröna Lund

Österlånggatan

Brända tomten

Skeppsholmen med hotell båten af Chapman samt Skeppsholmskyrkan och Admiralshuset sett från Skeppsbron

S:t Göran och draken

Kornhamnstorg
Föregående artikelRoma!
Nästa artikel#tbt – Dubrovnik, Hvar och Brac 2004

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here