När jag var på Öland i somras gjorde vi hela södra ön under en dag. Många stopp med mycket att se, lagom tid i bilen och solen gassande och het. Självklart ville vi avsluta dagen med ett dopp. Vi hade fått Sebybadet, på östra kusten, rekommenderat från hotellet. Men när vi kommer fram är vi inte ensamma på stranden. 

Andra människor hade vi förväntat oss där men att vi skulle dela stranden med ett gäng kossor var en överraskning.

Jag älskar kossor, tillsammans med elefanter är de mina favoritdjur. Så sööööööööta. Nu är jag inte så mycket för att bada i Sverige och jag hade nog inte heller badat utan kossorna. Men kossorna gjorde att det inte blev något bad på mig, i stället blev det 168 foton.

Efter ett tag började alla kossor att dra sig uppåt. Jag har ingen aning om de badar varje dag men vi var där ca kl 16, kan ju vara värt att tajma. Antingen för att bada med kossorna eller för att undvika att ha dem på stranden. Your choice.

Läs mer: Världens gulligaste elefant


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelSigtuna – 15 tips för vad att se och göra
Nästa artikelTradarn gatukök – Kristianstad i Skåne

2 KOMMENTARER

  1. Mycket mer bättrat med kossor på Öland än grisar på Bahamas. Men hade gärna badat med grisar också. 🐷Ingen aning om engångsgrej att de badade men är väldigt glad för att vi tajmade in badandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here