Alltså, Ladies Abroad är en reseblogg, men att ta med ett inlägg från Stockholmsförorten Farsta är kanske att dra begreppen resa lite långt. Men sen kom jag på att jag är en asfaltråtta bosatt i innerstan och det tar faktiskt en halvtimme att åka till Farsta med tunnelbana. Så en resa är det…

Men det jag vill fram till att det faktiskt är ganska fint i Farsta Centrum. Mycket av den fina 60-talsarkitekturen med detaljer finns kvar och det nybyggda har anpassats det äldre på ett mycket aptitligt sätt. Jag var snabbt inne i köpcentrumet för att hitta Kahls kaffe som en väninna driver, men hittade inte affären. Själva köpcentrumet tyckte jag var sådär, men det har under tidigt 2000-tal fått flera priser, bla som Sveriges bästa köpcentrum.

Men byggnaderna kring Farsta Torg var värt utflykten. Sen passade jag också på att stanna till vid Skogskyrkogården på väg hem eftersom det var samma tunnelbanalinje.


Föregående artikelSvenska glassbaren i Antalya
Nästa artikelJumeirah Beach Park i Dubai

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here