Här i idylliska Visby går dagarna snabbt. I dag var det halvmulet under förmiddagen så Maxime och jag la ner att åka till Tofta för att bada. I stället turistade vi i stan och när solen kom fram på riktigt vid två la vi oss i Almedalen. Sen turistade vi lite till tidigt kväll och åt middag.

Som vanligt fotar både Maxime och jag alldeles för mycket, nedan följer att axplock från bilderna. Det svåra är ju att sålla bland alla bilder man har för att snabbt hitta de man är nöjd med. I alla fall när man är trött och vill sova….

Jag sitter på hotellets frukostterrass och skriver och nu har jag en igelkott som tassar omkring mina fötter och letar efter mat. Den er verkligen inte rädd alls. Det var just detta med idylliska Visby….

Föregående artikelScario
Nästa artikelTofta bad på Gotland

4 KOMMENTARER

  1. Oh, vad fint att få se så fina bilder från Visby. DEt var ett bra tag sedan jag var där….säkert 10 år. Inser att det får bli ett nytt besök där snart….

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here