Maxime och jag lämnade båda Gotland i går kväll med flyg till Oslo respektive båt till Nynäshamn. De fyra dagarna vi hade var helt perfekt längd för att se Visby. Vädret växlade mellan full sol och lätt dis framför solen och de enda regndropparna som kom var resans sista kvart när jag gick med Maxime till flygbussen. Och med detta är tyvärr semestern över för denna gång och i dag har det jobbats. Nya tag och nya möjligheter!

Det tar ganska exakt en halvtimme med buss från Visby busstation till Tofta bad och bussen går ca en gång i timmen under förmiddagen. Både Maxime och jag är morgonpigga så vi åkte med bussen kl 09:40 och var nästan ensamma på stranden strax efter kl 10:00 men så förblev det inte länge. Efter ett tag var det riktigt knökfullt men vi får skylla oss själva eftersom vi la oss nästan precis där alla kommer ner till stranden.

Stranden är lång, vit och finkorning och det är inte svårt att se likheterna med Palanga i Litauen där jag var i juli förra året och fågelvägen är ju Gotland och Palanga väldigt nära. Dock var vattnet var för kallt för vår smak på Tofta.

After beachen på Tofta bad börjar tydligen dagligen kl 16 men eftersom det blev
mulet strax innan så åkte vi i stället tillbaka till Visby. Men stället såg trevligt ut

Föregående artikelVisby
Nästa artikelUndersökning om HemByte

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here