Eftersom vi känner att den skandinaviska sommaren faktiskt inte är riktigt slut än så kommer ytterligare en liten bildkavalkad från Visby. Denna helgen har både Maxime och jag varit i Oslo (Maxime bor ju här) och jag stannar också ut denna veckan. Både lördagen och söndagen var vi båda på stranden. Så sommaren är fortfarande här!


Stora torget i solnergång

S:t Nicolaus ruin från vårt hotell Breda blick

Maxime på stranden utanför Kärleksporten

Allt detta är ett och samma hus. En vägg i gul puts, en vindskupa i plåt, en gavel med synliga bjälkar,
en annan gavel med trappsteg, en liten vinskupa i brunt trä och en till gavel i trä. Tråkigt är det inte.

När jag laddade upp bilden på Maxime i snygga bikinin ovan så kom jag på att jag i går testade på något helt nytt. Nytt för mig alltså, inte för världen i övrigt. Jag testade att nätshoppa en bikini! Jag har länge haft aversioner mot att shoppa kläder utan att veta hur de sitter, men tidigare i somras åt jag lunch med en kollega som jag inte äter med så ofta (det är bra med sommaren när få jobbar, man får äta lunch med personer man ofta inte äter med) och hon berättade att hon har blivit fast i zalando.se och hur enkelt det faktiskt är att returnera det som blir fel.

Eftersom jag i år varken har köpt ny bikini eller nya solglasögon (jag brukar köpa nya av båda varje år och jag brukar göra det ganska tidigt så att det inte blir utplockat) så bestämde jag mig för att klicka hem en bikini. Jag ligger mellan två storlekar och för att safa så klickade jag hem två storlekarna och skickar tillbaka den jag inte vill ha. Det är dock kanske inte riktigt så det är tänkt att fungera från Zalandos sida, men för mig blir det perfekt. Jag brukar ofta köpa svarta bikinis, men nu ville jag ha en mer somrig bikini eftersom jag känner att det kommer passa bra i Miami över jul och nyår. Och dessutom gillade jag namnet: Bruno Banani! Jag håller er uppdaterade om hur min debut på närshoppingsmarknaden gick.

Föregående artikelMer Scario
Nästa artikelSorrento

2 KOMMENTARER

  1. Jag är lite osäker på om jag har hamnat i ett nytt shoppingträsk eller inte nu. Får väl se hur nöjd jag blir när leveransen dyker upp

  2. Vackra bilder! Jag nätshoppar sällan kläder, förutom från min favvobutik Jane Norman. Fast har faktiskt nätshoppat ett par skor den här våren och t.o.m. det gick bra! 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here