Något som är ännu mer fantastiskt med vår ena all inclusive-dag är att cykeluthyrning samt kajakuthyrning ingår! Därför åt vi idag frukost kl 7:30, hoppade på cyklarna en timme senare och åkte på upptäcktsfärd på Isla Holbox. Vi började med att cykla i strandterräng, sedan tillbaka mot hamnen och vidare runt på andra sidan ön. Otroligt härligt att få se lite mexicansk omgivning samt natur. Som nämt tidigare så är Isla Holbox väldigt primitivt vad gäller de lokala. Näst intill vad vi skulle kalla fattigt. Naturen är däremot otroligt grön och vacker. Stranden sträcker sig så långt ögat kan se!


Vad annat som också är roligt är att Isla Holbox har flygplats. Eller närmare sagt en landningsbana. När jag först såg den trodde jag att det var en inhägnad hästhage med en sandstripa i mitten….
Landningsbanan
Föregående artikelAll inclusive för en dag
Nästa artikelHippiesemester på lyxhotell, del II

3 KOMMENTARER

  1. 🙂 Haha. Nej och man hör väl kanske lite väl mycket ont om Mexico vilket gör att man tror att hela landet är osäkert, när det bara är vissa områden. Men semestern ser grym ut! 🙂

  2. Hej Katarina! Isla Holbox är en såpass liten ö med endast sandvägar så att cykla runt där kändes absolut säkert. Jag kan tänka mig att det är liknande känsla i tex Tulum då det också är litet. När vi cyklade runt på ön där så kändes det som att vi cyklade runt på grusvägarna i Blekinge 🙂 med andra ord så cyklade vi inte på stora vägar i en av Mexikos större städer.
    Du har helt rätt! Det ändrar vi direkt. Tack!

  3. Fina bilder från Mexico. Nu undrar jag om du känner dig säker när du är ute och åker i Mexico på cykel? Vill gärna åka till Mexico, men känner att jag inte riktigt vet hur säkert det är.. Sen en liten kort kommentar. Ser att du använt Sydamerika som tag. Tror inte Mexico tillhör Sydamerika..

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here