Jag var ju precis i trädgården Jardin Majorelle i Marrakesh och den fick mig att tänka på ön och trädgården Isola Bella nedanför Taormina på Sicilien. Absolut ett av de finaste ställen jag har varit i hela mitt liv. Helt magiskt fantastiskt var det där.

Det var lite svårt att se från stranden hur fint det är på ön men jag tog i alla fall med mig kameran och gick en tur från stranden. Och det ångrade jag inte en sekund på.

Föregående artikelKvällens middag på…
Nästa artikelSolnedgång på Isla Holbox

8 KOMMENTARER

 1. Hej.

  Det finns någon sorts serpentinväg att gå under linbanan där vi såg folk som gick. Men det är ganska brant och halvlångt, så jag tror inte jag hade gett mig ut på att göra det själv. Men helt klart görligt eftersom vi såg andra göra det. Det er verkligen fint i Taormina, så jag rekomenderar att ni tar er dit upp på något sätt. Kanske det går någon buss?

  Trevlig resa!

 2. Hejsan!
  Jag hittade till din sida när jag googlade Taormina. Vi har bokat en resa dit i juni. Jag är lite nyfiken på en grej och jag hoppas du kan hjälpa mig.
  Vi bor vid stranden en liten bit från linbanan och undrar därför om man kan ta sig upp till Taormina på något annat sätt än med linbana. Är det omöjligt till fots tex?

 3. Inte någon ruta till höger UNDER kommentarsfältet? På raden med Publicera.lnappen. Alltså inte tillsammans med namn, mailadress mm.

  Konstigt

 4. Hmm. Den funktionen finns inte när jag kommenterar tyvärr, annars hade jag gjort det. Jag får bara fylla i namn och websida, sen är det tomt. Kollade olika alternativ, gör ingen skillnad. men försöker igen till jag hittar!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here