De flesta restaurangerna i Las Vegas ligger i anslutningen till de stora hotellen.


Golden Nugget är känd för att ha varit med i en massa filmer, t ex James Bond, Hitchcock självklar CSI mm, och ligger på Freemont Street i gamla Las Vegas. Maten är som på de flesta restauranger i Las Vegas kött i steakhouse-stil, och jag åt en grillad lax. Maten var god, men inte fantastisk, och övriga sällskapet som åt steaks tyckte det samma. Men absolut roligt att ha ätit på ett legendariskt ställe!

Japanska restaurangen Shibuya ligger i hotellet MGM. Här var vi ett stort sällskap som åt tappanyaki. Restaurangen var ganska stor, och jag tror det fanns ett eller två tappanyaki-bord utöver vårt. Vi åt mycket god sushi till förrätt, och till huvudrätt åt vi kobebiff, hummer och scampi. Detta var godaste måltiden under hela resan, svårt att beskriva men det smakade fantastiskt. Efterrätten bestod av tre olika smårätter, och också den var fantastisk. Detta ställe rekommenderas verkligen.

Nattklubben Studio 54 ligger också på MGM. Av nattklubbarna och barerna vi var på så var detta den bästa. Bra musik, god dricka och trevliga gäster. Och killarna i sällskapet uppskattade de dansande tjejerna.

Vi var också förbi alla de klassiska hotellen som Bellagio, Venetian, Mirage, Planet Hollywood, Palazzo mm för att ta en drink, man måste ju se alla de kända hotellen.Golden Nugget i gamla Las Vegas

En miljon köttbitar på Golden Nugget

Hummer och scampi på Shibuya på MGM

Studio 54 på MGMSist bjuder jag på några close ups av amerikansk mat och dricka, jag slutar i alla fall aldrig att imponeras över amerikansk mat:


Från Coca-Cola affären
Föregående artikelFantastiska New York
Nästa artikelSunny Beach

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here