När vi bodde i Nessabar så åkte vid vi två tillfällen till Sunny Beach. Första gången var en kväll för att äta middag, och ska jag vara helt ärlig så åkte vi dit för att kolla in misären. Som förväntat var Sunny Beach en ort totalt utan charm; massa affärer som sålde billigt skräp, fula byggnader och hotell m.m. Men det vi egentligen letade efter var att se alla ungdomar som tackyfestade vilt och var aspackade hela tiden. Så ni kan tro vi blev förvånade när vi kom dit kring kl 18, och vi nästan bara så barnfamiljer. Jag vet inte om det bara var vi som hade missat att mer än halva stan är fylld med barnfamiljer, detta tycker jag aldrig man fokuserar på i tidningarna när man läser om festandet i Sunny Beach. Så man kan säga att vi aldrig hittade det vi letade efter där. Självklart såg vi några barcrawl-tåg, men vi trodde vi skulle se hundratal.


Vi hittade inte heller någon god mat, vi åt ganska äcklig mat på någon terrass nära huvudgatan.

Dock hittade vi en bra minigolfbana, varje bana var utformad på något roligt sätt. Och det bästa var att jag vann, jag som alltid brukar hamna på jumboplats när jag spelar minigolf med jobbet.

Andra gången åkte vi dit för att testa stranden. Den var ungefär som den i Nessebar, men längre, bredare och fullare.

Summering; det var ok att vara i Sunny Beach två halvdagar, men åk inte dit för en vecka. Och absolut inte två.

Vilken fantastisk pose på damen bakom

Vi hittade en bar där man antingen kunde sitta i en bil…… eller på jätteskor. Sekunden efter jag tog bilden dök ett barcrawl-tåg upp och på en sekund var baren knökfull 

Föregående artikelRestauranger, barer o klubbar i LV
Nästa artikelMat på Sri Lanka

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here