Här i Dubai så bor vi på hotellet Mövenpick Deira, som är ett trevligt 5-stjärningt hotell. Vi har inget att utsätta på hotellet annat nä att omgivningarna är ganska tråkiga, men det visste vi innan vi åkte. I går tog vi en promenad in till citykärnan i Deira och det tog 20-30 minuter att gå. Vi gick mest för att vi hade flugit hela dagen och sen suttit två timmar på buss (vi landade inte på Dubais flygplats utan på Ras al Khaimah som ligger norr om Dubai.) Det går en supermodern metro som vi kunde åkt, det öppnade 2008. Sen är taxi väldigt billigt; hem betalade vi ca 30 kr för att åka samma sträcka.

I dag ligger vi vi hotellets takpool och solar och svettas. Det är ca 30 grader och varmt och skönt! Fräscht, men inte så stor pool och bara 12-15 solsängar och lika många stolar.

Mövenpick Hotel Deira

Mövenpick Hotel Deira

Mövenpick Hotel Deira
Hotellet ligger nära Dubais flygplats och alla plan lyfter över vårt hotellpool. Ca varje femte minut. Många skulle troligen tycka detta var ett minus, men vi tycker det ger en fin storstadskänsla.

Föregående artikelShawarma i Deira
Nästa artikelMadinat Jumeirah

1 KOMMENTAR

  1. Det ser inte ut att vara nåt fel på värmen i alla fall! 🙂
    Mycket beror ju på vilka förväntningar man har och hur man föreställer sig semestern. Om man är inställd på lite mer citykänsla funkar det säkert fint.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here