Yes! Jag fick mitt visum till Indien i går. Så nu åker jag från Arlanda kl 06 i morgon bitti. Med första Arlanda Axpress kl 04:35. Hoppas inte Sven ställer till med problem, enligt yr.no ska det sluta snöa i kväll så det borde vara lugnt. Har tvättat och packat nu i kväll och ska strax lägga mig.

Jag letade lite bland alla gamla bilder min pappa har skannat åt mig. Nedan från Goa jul och nyår 2003. Nästan på datumet 10 år sen senast jag var i landet. Då åkte jag ut från Oslo 17 december och kom hem 4 januari. Nu åker jag till Indien 6 december och kommer hem 17 december.

Fort Tiracol ligger i norra Goa, precis där Tiracol-älven rinner ut i havet. För att ta sig till fortet måste man korsa älven i en liten båt. Fortet är verkligen vackert och har en fantastisk utsikt. Det finns ett hotell med sju rum där rummen heter Monday, Tuesday etc samt en kyrka (som inte är öppen) och en restaurang av typen ganska fine dining.

Fortet byggdes under 1600-talet av en maharaja men det är i dag den portugiskats stilen från 1700-talet som dominerar. 

St Andrew statyn och St Andrew-kyrkan

Föregående artikelPont Alexandre III, Le Grand Palais och Le Petit Palais
Nästa artikelBangalore – Commercial Street

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here