Åter till Throwback Thursday (#tbt): 2003 firade jag jul och nyår i Indien med Siri, Kenneth och Irene. Min första resa till Indien.

Kochi är största orten i området Kerala i Indien, och Kerala ligger söder om Goa på västkusten. Stora delar av Kochi byggdes av nederländare och i delar av stan ser man detta tydligt på husen. Kerala är en väldigt fin del av Indien, med fina strandorter som Varkala och bergsstationer som Munnar.
Mitt indientips är att skippa Goa, som faktiskt inte är fint, och åka direkt till Kerala. (Nu valde jag i alla fall Goa framför Kerala i december förra året, men det var mest beroende på flygtider mm eftersom jag hade så kort tid efter affärsresan.)
Jag kommer inte riktigt ihåg vad detta var för rum; tror det var väntrummet för bussen eller något

Siri, Kenneth och Irene

En kväll gick vi på någon sorts teater. Som var sådär kan man säga…

Föregående artikelNatursköna Atlasbergen i Marocko – Och förskönande arganoljan
Nästa artikelTallinn

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here