Då är jag hemma igen sen några timmar tillbaka. Kallt när jag landade, redan mörkt när jag skriver detta och en ansenlig mängd jobbmail att beta av. Men mitt WIFI fungerar i alla fall så jag undviker mina egna vredesutbrott.

De två sista dagarna åkte jag till stranden Sinquerim, absolut längst syd i Norra Goa, för att sola och bada. Sinquerim är en av ett fåtal stränder i Norra Goa som numera inte har Mallis-känsla. Ganska ändrat sen jag var i Goa för tio år sen, men det var jag förberedd på. Precis vid stranden finns också ett gammalt fort. Fortets nedre del upptas i dag av en fem-stjärnig resort med stranden precis utanför, medan den övre delen är en populär sevärdhet.

Jag har förresten gjort en update kring förra inlägget. Den kyrkan jag skrev låg i en Y-korsning såg jag att låg i en rondell i stället när jag åkte till flygplatsen.

Föregående artikelKyrkor i Goa
Nästa artikelTipus sommarpalats i Bangalore

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here