Varken jag eller Amanda är särskilt hippie eller alternativa men här i Mexico vill vi verkligen fokusera på att inte veta vad klockan är, ännu mindre vilken dag det är, höga runt och endast äta hål-i-väggen mat på restauranger med plaststolar. Såna ställen finns det gott om här på Isla Holbox. Det finns självklart lite mer turistiga internationella restauranger som också verkar väldigt mysiga så vi tänkte handplocka en eller två såna ställen att testa nu senare i veckan. 
Vibbarna här på Isla Holbox är väldigt harmoniskt, chill, lite hippie style och väldigt lugnt. Mexarna skrattar gott och högt när vi berättar att vi bor i New York. De säger att vi kommer få en hjärtattack när vi kommer tillbaka dit efter att ha levt Isla Holbox style i en vecka. Återstår att se haha.
Ikväll delade vi en burrito med en sorts kött vi inte lyckades gissa vad var. Amanda trodde det kanske var fläsk. Väldigt spännande! Senare under kvällen delade vi lite empanadas och en mango smoothie samtidigt som vi lärde känna en lokal mexarekille som ska bjuda på grillad fisk och båtutflykt. Inte illa!
Föregående artikelFörsta dagen på stranden
Nästa artikelPromenix genom Isla Holbox city

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here