Gissa vad jag gör just nu? Jo, jag ligger i söta, snälla och fantastiska Maximes säng på Manhattan!!!!!!!!! Och är jet laggad och kan inte sova. Men det gör inget att klockan är 04 och jag är vaken för jag är så glad över att vara här.

Jag landade ca kl 20 i går och när jag kom hem till Maxime så var det bara att lägga sig som gällde. Maxime låter alltid sina gäster sova i hennes dubbelsäng och hon själv sover på bäddsoffan i vardagsrummet. Vi har inget särskilt före oss i dag, ska bara strosa runt i det tyvärr solfattiga vädret. Jag stannar en vecka och landar hemma vid lunch lördag 17 maj.

Jag skrev om byn Tamghout i går, och här kommer bilderna från keramikverkstaden.

Tamghout

Tamghout

Tamghout
Killen som fot-knådade leran 

Tamghout
Och killen som satt halvvägs under jorden och drejade skålarna
Foto Helena/Peter Bergström

Tamghout
Tamghout
Vår guide
Foto Monica Johansen
Tamghout
Resan till Marocko sponsrades av Sahara Experience och Visit Morocco och anordnades av Norske reiseblogger.
Föregående artikelDen underjordiska byn Tamghout i Marocko
Nästa artikelCentral Park och restaurang Boathouse

9 KOMMENTARER

  1. Thanks a lot for making this blog to share the world your travel experience and thank you so much for sharing with us this beautiful pictures & great article about your sahara desert experience in Morocco 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here