Bland alla inläggen i utkast-korgen hittade jag ett gammalt inlägg med endast bilder från Drottningholm från förra året när jag körde min slottsturné Sthlm runt.

Och vad passar bättre än bilder från ett svenskt slott på midsommarafton? Glad midsommar önskar vi båda med bilder från inga andra än kungaparets trädgård! 

Maxime firar med vänner på sin takterrass vid Battery Park, sen går de ner till svenska konsulatets evenemang i Battery Park City. Det brukar tydligen dyka upp flera tusen personer där för picnic, sill och köttbullar, så det gäller att komma tidigt för att få plats med sin picnicfilt. Själv firar jag igen på Rökeriet på Fjäderholmarna. Eftersom jag inte har varit en hel helg i Sthlm sen slutet av april, dvs två månader, så vill jag gärna stanna i stan denna helgen. Bild lånad från slottguiden.info

Föregående artikel#tbt – Nessebar i Bulgarien
Nästa artikelWest Village 2014

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here