I går hade jag ett ärende på stan, och drog med mig Maxime, och passade samtidigt på att gå förbi julmarknaden i Kungsträdgården. Kungsans julmarknad är inte världens största men den är både mysig och har ganska bra utbud. Och med bra utbud menar vi fina julstånd som säljer julgodis och annat trevligt som hör julen till. Ofta tycker vi tyvärr julmarknader innehåller alldeles för mycket kommersiellt producerade varor samt direkt skräp.

Ärendet som jag hade på stan var att köpa böcker till Vietnamresan. Om bara åtta dagar så sätter jag mig på planet mot Saigon! Det är ett tag sen jag har sett så mycket fram emot en resa och jag räknar dagar som ett barn. Jag kan inte vänta med att lägga mig på stranden coh läsa. Jag har fått en norsk julkalender i posten från min mamma, en sorts Triss-lott med en lucka att skrapa för varje dag fram till jul (gissar samma sorts julkalender också finns i svensk version). Jag åker natten mot 19 december och det första jag gjorde var att skrapa 19 till 24 december så att jag inte räknar ner mot julafton, utan mot avresan. 

Föregående artikelGästinlägg – Breddgrad43
Nästa artikelTre rundresor jag är som besatt av att genomföra!

2 KOMMENTARER

  1. Trevligt med Vietnam, ett land vi verkligen tycker om. Saigon är spännande på många sätt men vill du har lugn och ro, bad och fina stränder några dagar rekommenderar jag verkligen ön Poh Quoc som bara är en 50 minuters flygresa från Saiigon. Hotelll finns i alla prisklasser och vi trivdes jättebra de 10 dagar vi var där.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here