I dag gästas Ladies Abroad av Breddgrad43 som är ett nystartat förstag inom paketering av resor. Bredgradd43 har också en egen restips-blogg där Maxime och jag intervjuades förra veckan.

Vill du resa billigare och ha råd med fler resor och upplevelser? Breddgrad43 är ett nytt företag som erbjuder bokningsförslag på resor över hela världen. Det finns en mängd olika nätresebyråer, specialiserade på olika saker, där vi hittar resor, boenden och transfers. Alla dessa företag har dessutom olika erbjudanden och rabatter under olika perioder. Inte helt lätt att koll på om man inte kan, vågar eller har tiden!


Dolphin Beach i Cancun


Vi hjälper våra kunder att boka ”personligt paketerade resor”. Det innebär att du som kund tar kontakt med oss på Breddgrad43, berättar vilket resmål du är intresserad av, hur stort ditt ressällskap är, reslängd, avresedatum och vilken flygplats du vill flyga från. När vi vet vilka önskemål du har, börjar vi söka på internet.


Vi har erfarenhet och kunskap. Vi sätter ihop ett bokningsförslag till dig, du får länkar till bokningssidorna för flyg, boende och ev transfer. Din personligt paketerade resa är skapad! Dessutom till ett bra pris. Vi tar ut en låg kostnad för bokningsförslaget. Boka, betala och snart kan du njuta av din prisvärda drömresa!

Staket i Puerto Morelos i Mexico

Idén till Breddgrad43 kom då vi fått många frågor om hur vi kan hitta så billiga resor. Är detta en tjänst som saknas på resemarknaden? Om man saknar tid, kunskap eller mod att själv boka resan på internet hamnar man lätt bland charterbolagens utbud. Men – många säger att de inte har råd med charter. Eller så de vill semestra en annan reslängd eller besöka ett resmål som charterbolagen inte erbjuder. Hur gör man då? Stanna inte hemma! Kontakta Breddgrad43, vi hjälper dig!

Ruiner på stranden i Tulum

Hotel Playa Palms i Mexico

”Don’t dream your life, live your dreams!” Vi började leva våra drömmar när vi bestämde oss för att besöka Mexico och Yucatan-halvön. Genom att planera och boka tidigt blev vår personligt paketerade resa hela 38 % billigare än att boka med det charterbolag som vi först kontaktade. Det blev en av våra mest upplevelsefyllda resor. Jag hittade även mitt favorithotell hittills. Mexico och Playa del Carmen har och kommer alltid att ha en särskild plats i vårt hjärta!

Varma hälsningar,
Sofie på Breddgrad43

Föregående artikelOmrådet Cais do Sodré och nattklubben Pensão Amor i Lissabon
Nästa artikelJulmarknaden i Kungsträdgråden!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here