I sommarnumret av norska magasinet Henne så finns ett reportage om annorlunda sätt att semestra på. Ett av sätten är lägenhetsbyte under semestern och här medverkar Maxime och jag under rubriken London er den nye hytta på näst sista bilden från reportaget som helhet.

Utöver Maxime och mig så är en barnfamilj som har semestrat i husbil längs Highway 1 i USA samt en ensamresande man som söker äventyr och fotar med i reportaget. Tyvärr finns inte Henne-reportaget online att länka till, men man har ju en pappa med skanner hemma.

Intervjun med Maxime og mig:
Och framsidan och reportaget i helhet med bilder:
Jag ser också att de har satt ett namn på über-korta resor, nämligen nano-semester. Detta har Maxime och jag självklart också praktiserat men här ligger vi faktiskt i lä i förhållande till min kollega. Hon har testat både 24 timmar i Venedig och en helg i Tokyo.
Föregående artikelSkybarer i Saigon
Nästa artikelIlletas Beach utanför Palma

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here