I går arrangerade resebokningssajten Travellink ett bloggevent på hotell Sheraton i Stockholm. Kvällen avslutades med att Travellink delade ut åtta priser, varav Ladies Abroad vann priset för Best Travel Blog 2016. Hur stort är inte detta?

Vi är båda otroligt glada och stolta över utmärkelsen som bästa reseblogg, det enda som tyvärr tog udden av glädjen var att ingen av oss inte var närvarande vid eventet. Maxime var sen tidigare planer bortrest och Lena blev tvungen att hastigt åka till Norge efter att ha haft inbrott på sommarstället i Oslo.

Juryns motivering var som följande ”Ladies Abroad combine excellent storytelling with great photography, and a ton of travel inspiration”. Jag blir glad igen när jag skriver detta! Vilken ära att vinna just detta pris.

Det är just uppskattningar som detta som gör det värt att göra det vi gör. Att resa är en livsstil som vi nog hade gjort i alla fall men att äga en reseblogg och skriva om ställen vi besöker (med a ton of inspiration enligt Travellink) och att fotografera och redigera bilderna är något extra vi har valt att göra. Vi har självklart Ladies Abroad för att vi gillar det vi gör men det uppskattas självklart att andra också gillar det vi levererar. En annan trevlig bonus är att vi har lärt känna många andra underbara resebloggare, både svenska och norska men också utländska, både genom arrangerade resor och reserelaterade evenemang.

Övriga vinnare i går var:

Tack till Travellink för utmärkelsen och grattis också till er andra som vann.

Ett extra tack till Helena Gunnare för bilden på diplomen.

Föregående artikelAtt resa på egen hand i Iran – Och vad kostar det?
Nästa artikelIsfahan i Iran – Imam-torget med moskén Masjed-e Shah och basaren Bazar-e Bozorg

24 KOMMENTARER

    • Tack så mycket, vad glada vi blir för komplimangen! Ser också fram mot att träffas framöver. Vi får se till att inte vara bortresta när alla event pågår.

  1. Stort grattis! Jag har nyligen hittat till er blogg och bloggar överhuvudtaget och gillar verkligen er. Ni har så många härliga inlägg och jag har även hittat till arkivet med resor från andra årtionden vilket jag tycker ger intressant mervärde. Jag har alltid älskat att resa men har precis börjat skriva om det själv och tycker det är så kul! Och jag förstår vilket jobb som ligger bakom. Jag blir verkligen imponerad av er och andra med liknande sidor och förstår inte riktigt hur ni hinner med allt 🙂

    • Tack så mycket! Vad kul att du har hittat vår blogg och att du uppskattar throwback-inläggen också. Och ja, det ligger mycket arbete bakom den.

      Vad kul att du också bloggar om resor, vi ska slälvklart kolla in din blogg.

  2. Här kommer jättemånga grattisar från södra Tyskland! Följer med så bäst jag kan via Facebook och Instagram vad som händer i resebloggssverige och glädjs med er alla 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here