Jag besökte Hawaii under förra året med min pappa och hans fru samt mina tre systrar i åldern åtta månader till 22 år. Vi bodde på ön Oahu, där Waikiki Beach ligger, och passade på att göra flera vandringar.

Koko Head Trail

Koko Head Trail är tre kilometer lång och går längs ett järnvägsspår från andra världskriget. Mot slutet är det så brant att vi nästan fick hasa oss upp. Vi ville nå toppen vid soluppgång och startade klockan fem på morgonen.

Diamonds Head Trail

Diamond Head är vandringen för hela familjen, här var även min lillasyster på åtta månader med i en bärsele samt min tio år gamla mellansyster. Det tar bara en halvtimme att gå upp och utsikten är fantastisk.

Makapuu Lighthouse Trail

Lighthouse Trail är en och en halv kilometer lång och en lätt utmaning. Från toppen hade vi fin utsikt över fyren och Makapuu Beach och vi såg också siluetterna av grannöarna Molokai and Lanai. Vi tajmade in så att vi skulle se soluppgången från toppen över en liten frukostpicknick. Passa även på att kika efter valar då de ofta leker runt just här. Vi såg flera!

Alla tre vadningar vi gjorde var ganska korta, sett med skandinaviska ögon, och något alla med en normal fysik klarar. Så tveka inte att göra en eller flera av vandringarna jag gjorde om du ska till Hawaii och Oahu, det är roligt med något annat än surfning och strand.

Föregående artikelTemarestauranger och sockersöta kawaii-caféer i Tokyo
Nästa artikelSödra Gardasjön – Desenzano och Sirmione

10 KOMMENTARER

  1. Haha, alltså innan jag insåg att det var du Maxime (som jag aldrig träffat men din mor har jag snackat desto mer med) och jag trodde att det var Lena som skulle resa med sina tre systrar mellan 22 år och åtta månader… Då han jag tänka den ena och andra tanken och sen tänka ”inte döma, vi är alla olika”, men nog lät det allt lite orimligt så jag kom på mig själv när jag såg din selfie.
    Nog om detta, fina bilder och trevliga vandringar verkar det helt klart vara!

    • Haha, ja det hade varit väldigt konstigt om det var jag som hade systrar mellan ett och 22 år. Det är ifs ganska bra spridning också på Maximes systrar, men inte såååå stor som om de skulle varit mina.

      Att min pappas fru bara är några år äldre än jag är dock en annan historia…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here