I går gick jag en promenad efter jobbet. Mitt i eländet är det två grejer jag är glad för nu; min nya mobil som tar fina kvällfoton samt att vara tillbaka i Stockholm efter en längre höstexil i Oslo. Så det blev ett gäng mobilfoton under min promenad.

Att kalla det hela by night kan kanske diskuteras. Visserligen är det mörkt men alla foton är tagna från klockan 17 och en halvtimme framåt. Alla tycker olika, men för mig är detta bästa hösten på många år. Jag gillar inte snö och att det har varit en varm höst med minimalt regn är min grej. Förresten är det väl per definition vinter nu, december är väl en vintermånad? Gillar ännu mer. Och på måndag vänder solen och då blir allt bättre.

Alla klagar över att vi inte har sett solen på månader men för mig väger temperaturen och snöavsaknaden tyngre. Och nej; detta med att det blir ljusare med snö är ett argument som inte biter på mig. Jag gillar mina torra och obesudlade trottoarer.

Jag började längs Strandvägen och fortsatte över Djurgårdbron. Är de lila upplysta träden nya av året? Jag kan inte minnas jag har sett de tidigare. Väldigt fina.

Läs mer: Stadshuset upplyst vid Nobel Week Lights


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelNär resan får fram det värsta i mig och jag förvandlas till en ragata – Eller att få en ”Koh Lanta”
Nästa artikelNytt favoritområde i Rom – Genuint ett stenkast från Piazza Navona

4 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here