Efter att Siri och jag hade varit några dagar i Bombay kunde vi inte tillräckligt snabbt ta oss till stränderna och vi satte oss på tåget till Chapora i Goa där vi hade stämt träff med Kenneth o Irene som hade åkt ner någon vecka innan oss. Äntligen fick vi sola och bada!
Det finns många stränder i närheten av Chapora och vi testade olika varje dag. Alla riktigt fina. För en 50-lapp körde en taxi oss till stranden, väntade hela dagen och skjutsade oss hem igen. Utöver alla stränderna var vi också en sväng i Goa stad och på borgen Fort Tiracol. Men efter en knapp vecka så var vi sugna på att flytta på oss och vi satte oss på tåget ner till Kerala.
GoaGoaGoa

Det finns ofta kossor på stränderna i Goa. Denna bilden är från första dagen på stranden denna resan. Jag älskar att sova på stranden och så hände också här. Jag vaknade av att Siri väckte mig och sa Lena, se upp. Jag lyfter då på huvudet, fortfarande halvvägs sovande, så att jag ser rakt fram eftersom jag ligger på mage och tittar då rakt in i röven på en ko som just då börjar bajsa!

Jag frågade senare Siri hur hon kunde komma på att väcka mig precis så jag skulle se kossan bajsa en halvmeter framför mina ögon. Hon svarade då att hon tänkte jag ville veta att den bajsade precis framför mig och det kan jag kanske hålla med om. Men att vakna och samtidigt stirra in i en bajsande korumpa är inget jag riktigt rekommenderarKossor i GoaGoaGoaGoaGoa

Föregående artikelVersailles barocka slottsträdgård
Nästa artikelChania på Kreta

2 KOMMENTARER

  1. Indien är faktiskt att rekommendera. Jag var väldigt negativ innan jag kom dit, men till trots för all smuts och föroreningar så är det ett fantastiskt land.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here