Min mamma är som sagt i New York och besöker Maxime tillsammans med Maximes farmor. När jag pratade med dem i går så hade de dagen innan varit och promenerat över Brooklyn Bridge. Jag hade också velat vara med…. I dag regnar det Oslo och arbete i trädgården får vänta. Men det resulterade i stället i att jag hade tid att leta upp dessa fina bilder från Brooklyn Bridge från datorn.

Att promenera över Brooklyn Brigde är alltid roligt och rekommenderas verkligen att göra. Vi har testat både att gå från Manhattan till Brooklyn och åka tunnelbana tillbaka och tunnelbana till Brooklyn och gå mot Manhattan. Skillnaden är inte sådär jättestor. Om man startar på Manhattan så får man solen framifrån när man går och kan ha på snygga solbrillor och om man gillar solen i ryggen så kan man starta i Brooklyn. Men se till att välja en dag med sol eftersom båda skyskraporna i Financial District och själva bron gör sig bäst i solsken.

Williamsburg är det mest populära området i Brooklyn, men det är ganska långt från Brooklyn Brigde. Brooklyn Heights som ligger nära brofästet är dock också ganska trevligt.

Brooklyn Brigde

Brooklyn Brigde

Brooklyn Brigde

Brooklyn Brigde
Föregående artikelBarer och restauranger på Koh Mook
Nästa artikelVi gästbloggar hos Hallin om sol- och badsemester i Litauen

3 KOMMENTARER

  1. New York är fantastiskt! Underbara bilder! Och jag får många fina minnen när jag ser dem. Bodde i N.Y 1979-1980, i Meat Pack District som då var riktig slum.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here