När jag innan jul var på business-resa till Bangalore så fortsatte jag ju några dagar till Goa för att sola och bada. Eftersom jag reste själv, inga av mina kollegor ville följa med, så valde jag Calangute-stranden. Valet föll på denna stranden för att den ligger ganska när flygplatsen, jag ville inte resa så långt för bara tre dagar, och för att det är en ganska livlig strand. Det är lite tråkigt att vara på en ödslig, men fin, strand när man är själv.

Men väljer man en mer befolkad strand så blir den också ganska turistig och ofta mindre fin. Även om jag valde södra Calangute, som är mindre befolkad, så låg strandbarerna tätt i tätt på hela stranden. Och solsängarna var också ganska många; lite för många för min smak. Calangute var helt rätt val för kvällen men dagtid fann jag det bäst att åka till den lugnare Sinqeurim-stranden.

Calangute Goa India

Calangute Goa India

Calangute Goa India

Calangute Goa India
Mitt hotell Seagull

Calangute Goa India

Calangute Goa India

Calangute Goa India
Som sagt tidigare; kossor på stranden är ingen ovanlighet i Indien

Calangute Goa India

Calangute Goa India

Calangute Goa India
Föregående artikelMajesty of the Seas
Nästa artikelTAO Downtown

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here