Även fast det är riktigt kallt utomhus (Maxime har en app som säger båda temperaturen och hur temperaturen känns i förhållande till vind och luftfuktighet mm. I dag sa att den i dag var -4 grader; men känns som -12 grader) så är det så fint ute att vi gick en sväng på High Line i alla fall. Vi började längst upp på 30 St, men när vi kom till Chelsea Market på 15 St så gav vi upp och gick dit för lunch.

I morgon vid middag åker jag hem! Med minst 32 kilo bagage. Jag hade 31 kilo när jag flög från Miami till New York för några dagar sen och 15 kilo när jag lämnade Stockholm för tre veckor sen! Och det har shoppats lite extra nu när jag har varit i New York igen, så jag är minst uppe i 32 kilo nu. 17 kilo shopping är inte illa pinkat om jag får säga själv.

Föregående artikelCoco Cay
Nästa artikelBadvaktstorn på South Beach

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here