När jag hälsa de på Maxime över jul i New York över jul så hade Maxime bokat bord på restaurangen Jazz Room på Lower East side första kvällen. Jazz Room ligger i källaren under restaurangen The General och båda har samma kök men två olika miljöer.

Jag verkligen älskade stället och kommer garanterat att gå dit igen. Precis som på film så satt man framför ett live jazz-band. Vi hade beställt bord till klockan 20:30, vilket anses halvtidigt att gå ut och äta i NY, men då var vi bland de första gästerna och fick välja bord, vilket gjorde att vi fick sitta precis framför scenen. Bandet var fantastiskt!!!!!!!!!! Maten är asiatiskt-inspirerad där man beställer två-tre smårätter per person och den var också verkligen god. Vi avslutade med var sin efterrätt, där min fyra sorters choklad var så god att jag fortfarande drömmer om den.

Restaurangbesöket genomfördes bara några timmar efter att jag hade landat i NY, så självklart var jag jetlagad och trött. Beroende på detta lyckades jag ta med kameran men batteriet satt kvar i laddaren hemma hos Maxime. Attans! Så ganska dåliga mobilbilder blir det ni får. Eftersom stämningen, miljön och maten var superb så får ni stå ut med taskiga bilder.
Bild på tom restaurang lånad från Jazz Rooms hemsida
Våra efterrätter och bandet.
Mitt choklad-torn till höger
Föregående artikelNeapel II
Nästa artikelGårdagens middag…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here