Under förra veckan damp boken Mind The Gap – en annorlunda reseguide ner i brevlådan hemma hos mig.


Jag fastnade särskikt för första kapitlet kring hemliga hotell, faktiskt så mycket att ja la boken åt sidan och försökte boka en London-resa i höst på 1 000 000-resors rean hos SAS som har sista dagen i dag. Men jag hittade inget snorbilligt och dessutom har jag redan ett antal-kvarvarande-semesterdag-problem eftersom jag denna vecka åker på årets fjärde resa.

Jag plockade fram boken igen i dag och fastnade då för kapitlet Osynliga oaser. Jag älskar parker; båda franska prydligt friserade och mer vildvuxna sagoparker. Gärna med någon gammal ruin eller något. Och plötsligen kommer söka-efter-resor-suget över mig igen!
Föregående artikelVi skaffar en mexikansk kompis!
Nästa artikel#tbt – Kap Verde

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here