I vanlig ordning när jag är med om en upplevelse jag tycker är något utöver det vanliga så går jag lite bananas med kameran. Bananas med kameran kan betyda lite olika men för mig betyder det oftast att det blir väääääldigt många foton.

Och detta var precis vad som hände då jag var på Eriksbergs safaripark i Blekinge sommaren 2021, så här kommer en bildbomb. Vi, som denna gång utöver mig själv var min syster Christiane, min Mamma Brit, min dotter Maxime och hennes man Jonas, stannade två nätter. Hela upplevelse osade perfektion, från själva safariparken och djuren via rummen till miljön och maten.

OK, maten var upplevelsen kanske lite tudelad kring. Medan frukosten var fantastisk och lunchen mycket god och prisvärd, så var maten vid middagen också mycket god men tiden det tog innan maten stod på bordet var ett skämt.

Men helhetsupplevelsen var fantastisk och jag skulle när som åka till Eriksberg igen. Ja tack, mycket gärna.

Läs mer om vår upplevelse här: Eriksberg safaripark

Läs mer: Ästad vingård med Sinnenas SPA – En annan och lika bra Sverigeupplevelse


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelEn vecka på Grönland 
Nästa artikelEn helg i Båstad

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here