I dag har vi solat hela dagen i Jardin du Luxembourg, det har äntligen blivit fint väder.

Tyvärr är det inte tillåtet att sola i bikini i någon park i Paris, och det är inte heller någon som sitter i gräset i Jardin du Luxembourg. Om det är förbjudet att sitta i gräset, eller om det bara är så att fransmännen inte gillar detta är svårt att veta. Vi vågade inte lägga oss i gräset i alla fall. Om man vill sitta i gräset finns Jardin des Tuileries eller Place des Vosgues, men kläderna på också här

Men det fanns mer än tillräckligt av stolar att sitta i, och några var designade så att man kunde halvligga. Vi valde självklart liggvarianten, och som sagt fanns det stolar för alla som önskade att sitta.

Parken är väldigt fin; med blommor, en fontän där man kan hyra leksakssegelbåtar, statyer, palmer mm. Det finns också en del av parken som har ponnyridning, lekplatser, tennis m.m., men vi höll till runt fontänen.

Än så länge favoriten i Paris. Vi har massa fina bilder i kameran, men tyvärr får vi inte datorn att fungera på något WIFI. Så bilderna kommer än så länge att stanna i kameran…. Får komma sen.

I morgon åker vi till en utomhus swimmingpool, håller på att googla fram den bästa nu.

Föregående artikelMontmartre
Nästa artikelEiffeltornet

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here