Vi har precis kommit hem efter att ha åkt en sväng till Champs Elysées direkt efter att vi hade lämnat väskorna och kollat in lägenheten. Som för övrigt är en mycket fin 3:a.

Efter att ha shoppat loss på Sephora kom vi ut på gatan och det hade börjat regna. Då var det inget annat att göra än att hitta någonstans att gå in.

Restaurang Chez Clement ligger på vänstra sidan av Champs Elysées när man kommer nerifrån, närmre bestämt nummer 123, nästan uppe vid Triumfbågen. Man kan sitta inomhus eller utomhus. Vi valde inomhus eftersom det regnade. Inne var restaurangen långsmal med fyra olika våningar och stilar på inredningen. Vi satt i den delen närmast gatan.

Eftersom vi åt lunch kl 16 så var vi inte så väldigt hungriga, så vi tog in var sin varma tomatsoppa (man kunde få samma soppa varm eller kall). Tomatsoppan var smarrig värre, och vi fick också in en korg bröd. Och det bästa var att soppan bara kostade €6. Billigt för att vara på Champs Elysées, men vi var egentligen gladast för att vi hittade ett trevligt ställe med god mat på turistgata nummer 1 där det mesta brukar vara dyrt och dåligt.

Föregående artikelSanddynerna på Curonian Spit
Nästa artikelTriumfbågen

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here