I söndagens DN fanns ett reportage om Seychellerna. Tydligen går det att åka dit utan att vara tvungen att bo på femstjärniga (tråkiga) resorter som kostar en förmögenhet. Me like!
Vi har länge varit sugen på att testa båda Maldiverna, Seychellerna , Franska polynesien (Bora-Bora)  m.m., och vi har kollat upp vad en resa till båda Maldiverna och Franska polynesien skulle kosta. Maldiverna ligger ganska när Sri Lanka och när vi var där för några år sen funderade vi på att också åka till Maldiverna. Själva flygresan kostade inte så mycket, men boendet gick loss på minst 3000 per natt eftersom det endast fanns lyxhotell vid och på stolpar i vattnet (vattenvillor) eller ruckel mitt på öarna långt från stranden. Samma sak i Franska polynesien. Seychellerna kollade vi aldrig upp, men nu har man fått veta att det finns  möjlighet att åka dit utan att gå konkurs.
Det kostar ca 8000 att flyga t/r och da kan man få en ok rutt med endast en mellanlandning med schysst väntetid med Ethiopian Airlines. Bra hotell/pensionat kostar enligt DN 400-500 kr per natt. Vill boka nu, men behöver kolla upp detaljer som när det är bästa tiden att åka dit.
Bild lånad från DN:s reportage
Jag passar samtidigt på att påminna om att nominera oss på SuperSaverTravels tävling för bästa reseblogg där vi är nominerade i klassen bästa fotoblogg! Just nu ligger vi på tredje plats!
Man behöver inte nominera i alla fem kategorier om man t ex inte vet vilken barn-reseblogg eller Thailandsreseblogg man vill nominera, det är helt ok att bara nominera Ladies Abroad inom kategorin foto-reseblogg (den längst ner).
Rösta på mig som Bästa Foto-Reseblogg 2012! På Supersavertravel erbjuder vi dig billiga flygresor jorden runt med massor av olika flygbolag!
Föregående artikelStadsdelen Nove Mesto i Prag – Dancing Building och shopping
Nästa artikelBodrum

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here