SoHo är kanske favvoområdet i NY, men det finns andra områden som också är stärka favoriter. Som t ex West Village. Vi hade sparat West Village till sista dagen i NY, men sista dagen regnade det verkligen hela dagen…. Vi åkte därför subway och gick Bleecker Street upp från 8th Avenue/Hudson Street. Bleecker Street är en helt fantastisk gata; även i regnväder. Och självklart var vi förbi svenska godisaffären!

I USA köpte jag också en ny kamera, en Canon G15, som jag testade första gång denna dagen. Eftersom jag inte hade så mycket tid att lära mig innan jag skulle använda den kameran så körde jag bara på auto. Zoomingen blev riktigt bra, men jag tror jag ska läsa lite mer på om manuella inställningar.

Bleeker Street West Village Manhattan New York
Bleeker Street West Village Manhattan New York
Maximes väninna Fransesca i svenska godisaffären

Bleeker Street West Village Manhattan New York

Förresten så går det fruktansvärt dåligt för Ladies Abroad på Instagram. jJg skapade ett konto för ganska länge sen, men kommer bara inte igång. Maxime har redan ett konto där hon postar massa fina bilder från NY, men det går ju inte att ha mer än ett konto per telefon så det blir svårt för henne att posta också på Ladies Abroads konto. I fall någon skulle vilja följa Maxime så heter hon (självklart) maximelofblad. Just nu har hon fokus på ännu fler takbarer än de vi besökte när jag var där i februari och dessutom är det ju också vår där nu så utomhusterasserna har öppnat. Så på Maximes Instagram finns trevliga glada bilder från vår-NY och inga regniga tråkiga bilder.

Bleeker Street West Village Manhattan New York
Franscesca och Maxime. Och paraplyerna.

Bleeker Street West Village Manhattan New York

Bleeker Street West Village Manhattan New York

Föregående artikelChinatown i KL
Nästa artikelCaféet Leman Kültür i Antalya

1 KOMMENTAR

  1. Hej Lena,

    Det går fint att ha två konton på Instagram men man får logga ut på det ena och in på det andra. Lite krångligt men det funkar : )

    TACK för dina alltid lika härliga inlägg. Snart postar jag Litauen. Hör av mig på mailen!

    Trevlig Valborg!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here