Maxime och Fransesca var i går på Coney Island och solade. Beroende på tidsskillnaden till USA så vaknade jag i dag upp till ett gäng bilder därifrån på min telefon. Jag hade tänkt att göra ett snyggt collage i Instagram-stil av bilderna, men efter att ha insett att Instaframe ger alldeles för små bilder så har jag nu lagt ner timmar på att googla efter ett verktyg för datorn och testa tre stycken för att hitta något liknande Instaframe, men för datorn. Men icke sa Nicke och hela hans släkt.

Coney Island ligger längst syd i Brooklyn och det tar ca en timme med tunnelbana att åka från Manhattan. Jag har inte varit där själv, men det står högt upp på listan för den planerade resan till New York nästa vår.

Så här kommer bilderna. Både mini-collagade med Instaframe och gamla hederliga icke-collagade.

 
Föregående artikelDrottningsholms slott
Nästa artikelDen Dalmatiska kusten från båt

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here