Alla pratar om Magnolia Bakery och deras cupcakes och eftersom jag har börjat baka så var vi tvungna att gå förbi när jag hälsade på i februari förra året. Magnolia Bakery finns numera ganska många ställen på Manhattan; vi valde den på Bloomingdales för första besöket.

Cupcaksen garneras för öppen ridå med spatel och det är ganska kul att kolla. För oss sto valet mellan en red velvet och en caramel, dvs cola, och valet föll på caramel. Tyvärr smakade toppingen så mycket smör att vi var tvungen att slänga den ena cupcake vi hade köpt för att dela.

Inte min kopp te med andra ord, men Maxime har under den tiden hon har bott i NYC blivit väldigt förtjust i deras banana pudding och jag har bevittnat att det slinker ner en och annan cupcake också. Fast väldigt fint är det där inne, både interiören och kakorna. Till trots för att jag inte är så förtjust i bakverken brukar jag alltid gå in och kolla när jag passerar en Magnolia Bakery på Manhattan. 

Magnolia Bakery

Magnolia Bakery

Magnolia Bakery

Magnolia Bakery

Föregående artikel#tbt – Sydafrika 2000
Nästa artikelRoma!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here