I bland sitter jag och bläddrar i arkivet och då hittar jag då och då bilder som jag tycker är så fina att jag tänker att det är tråkigt att inlägg med dessa bilder redan är publicerade för jag är sugen på att bilderna publicera igen. Och på det sättet föddes tanken med att annektera Instagram-flugan Throwback Thursday (#tbt) här på Ladies Abroad.

Nu har det blivit så att de tidigare inläggen har varit nypublicering av gamla bilder, men nu vänder vi lite på steken och återpublicerar bilder som tidigare har publicerats. Och självklart var det när jag letade bilder till nya headern för några veckor sen som jag fastnade i bilderna från Jordanien och Israel.

Flyta på rygg, shawarma, antik stad och religion

Tidigt i januari 2012 så åkte Maxime och jag på charterresa till Aqaba till Jordanien med vår mamma/mormor Brit. Jag hade under flera år kollat på dessa resor, som finns hos Apollo; kombinationen av utflykter till Döda havet, Petra och Jerusalem lockade. När Maxime och jag hade bestämt oss så nämnde vi det i en bisats till vår mamma/mormor och hon blev eld och lågor och ville också följa med.

Så på det sättet hamnade vi alla tre i Jordanien och Israel och det var en fantastisk resa med tanke på vad vi lyckades se. Det var som sagt januari och vi var sugna att sola och bara också och beroende på detta valde vi bort att åka till Wadi Rum. (Jag hade precis innan varit i Grand Canyon och tyckte en dag vid poolen var viktigare än ännu en öken.) I eftertid måste jag dock säga att jag ångrar det beslutet.

Här kommer några bilder; följ länkarna i texten och ni kommer till inläggen.

Döda havet

Aqaba

Petra

Jerusalem

Föregående artikelDen lokala baren i Acquavena
Nästa artikelUtflykter från Manhattan

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here