Pittoreska Nordnes ligger bara fem till tio minuters promenad från fiskmarknaden och Bryggen i centrala Bergen och ett besök rekommenderas verkligen om man är i staden. Jag låter bilderna tala för sig själv.

Nordnes trähusbebyggelse i BergenNordnes trähusbebyggelse i BergenNordnes trähusbebyggelse i BergenNordnes trähusbebyggelse i BergenNordnes trähusbebyggelse i BergenNordnes trähusbebyggelse i BergenNordnes trähusbebyggelse i BergenNordnes trähusbebyggelse i BergenNordnes trähusbebyggelse i Bergen

Nu ska jag alldeles strax packa ihop det sista och bege mig till Arlanda. Denna gången är det Barcelona som väntar! Jag åker ner med min väninna Viveca som stannar till fredag; på fredag kommer Maxime ner och tar över och vi stannar till fredag nästa vecka.

Det är igen lägenhetsbyte som gäller och eftersom vi landar vid 19 så blir det direkt ut och äta middag. Vi har fått flera tapasrestauranger i vår stadsdel rekommenderade av de vi byter lägenhet med. Mums, jag blir hungrig bara jag tänker på tapas, detta till trots för att jag precis har satt i mig lunch.
Föregående artikelStadsdelen Alfama i Lissabon
Nästa artikelLa Sagrada Familia 2014

4 KOMMENTARER

  1. Härliga bilder! Vi var här för ett par år sedan då vi gjorde en kryssning längs den norska kusten under 10 dagar, hela vägen upp till Nordkap. Så vackert! Och Bergen hade jag besökt innan vid några tillfällen i barn och ungdomsåren och det var roligt att komma tillbaka som "gammal".

  2. Bergen i seg selv er en perle, det var faktisk finere der enn hva jeg på forhånd trodde det skulle väre. Og Nordnes hadde jeg ikke forstått att var SÅ stort og SÅ fint. Vi hadde sett bilder, men trodde ner det dreide seg om EN bakke og ikke 100

  3. Bergen er en ekstremt flott og idyllisk by! Den har på en måte alt, en spennende historie, vakker arkitektur og nydelig natur som omringer den 🙂 Flotte bilder!

    God tur til Barcelona!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here