Yes! Endorfinerna rusar igen. Varför? Självklart för att resor har bokats! Både Maxime och jag älskar våra vardagsliv; jag har ett jobb inom IT som jag verkligen trivs med och Maxime håller på att avsluta sin bachelorgrad och bor i New York. Men utan dessa helt nödvändiga vitamininjektioner i form av resor så skulle vardagslivet aldrig fungera.

Och vad är det som har bokats och som gör mig så lycklig? Som pluralformen i rubriken säger så rör det sig inte bara om en resa, utan om två resor. Dessutom bokades de inom loppet av 15 minuter.

London

I helgen var min norska väninna Marie-Helen och hälsade på. Vi gillar båda London och har varit där två gångar tillsammans tidigare, fast nu är det minst 15 år sen senast. Vi kom överens om ett datum i mars och bjöd med två andra väninnor. Eftersom jag tror på detta med att boka flygbiljetter tidigt så bokade jag påå en gång i stället för att vänta på att de två andra ska bestämma sig.

Palma

När jag först var i gång att boka så kollade jag priser till Palma i maj; jag har två andra norska väninnor som ska dit en vecka över pingst. Jag hittade ganska billiga biljetter med bra flygtider. Om jag ska leva efter min egen devis så är det att boka på en gång som gäller.

På Mallorca blir det några dagar i Palma, sen kommer vi hyra bil och utforska ön, läs mer här om biluthyrning och reservdelar. Det är svårt att tro när man ser bilderna från Magaluf/Palma Nova, men Mallorca ska vara fint och trevligt utanför turistorterna. Jag var i just Palma Nova med familjen när jag var 16 och jag minns inte Mallorca som ett trevligt ställe. Jag minns inte ens om vi gjorde någon utflykt utanför Palma Nova. Hoppas på bättre minnen från denna semester, det lär inte bli svårt.

#tbt-bilder från Lanzarote år 2005

Vi har dåligt med bilder både från London och Palma, i brist på annat så publicerar vi några bilder från Lanzarote från 2005, det är ju faktiskt Throwback Thursday i dag. Och om du inte hängde med i kopplingen mellan Mallorca och Lanzarote så var den att båda är spanska öar. Ok, lite långsökt koppling men vi ville ju ha med lite bilder!
Inlägget är skrivet i samarbete med bildelarstore.se.
Föregående artikelPalau de la Música Catalana i Barcelona
Nästa artikelGamla stan i Gdansk – Glowne miasto

8 KOMMENTARER

  1. Tydligen vet flygbolagen också att de flesta bokningar sker måndagar. Enligt mina IT-kollegor, som har studerat detta över tid, så gör de flesta stora flygbolag batchuppdateringar av priset på sina flygbiljetter nätterna mot tisdagar och lördagar. Se billigaste biljetterna ska man mao hitta tidigt tisdagar och lördagar enligt dem

  2. Åhhh va kul! Ja känslan då man just bokat en resa är så himla härlig, och nu två!! Så det blir väl dubbel glädje 🙂

    Läste nyligen en statistik om att de flesta resor bokas just på måndagar, så när jag läste att du också bokat just en måndag kunde jag inte låta bli att le lite. Det kanske stämmer då. 🙂

  3. Detta med att resa är ju något vi gillar, men det är nästan lika bra att planera och ha resor planerade så vi har något att se fram emot.

    Och vi är självklart nyfikna på hur er långresa kommer bli. Vi kommer som vanligt att följa er

  4. London och New York är städer man inte kan åka till för ofta. Dock fattar jag inte hur det har kunnat bli typ åtta år sen jag senast var i London

  5. Det er vel dette alle reisegale lever for… nemlig å ha en ny reise å se frem til! Og du har 2!!! Selv har jeg bare planer for 2015 og sitter ikke med noen flybilletter akkurat nå – men det kommer! God tur når den tid kommer!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here