Som entusiaster av allt som har med resande att göra är vi alltid ute efter att hitta det bästa sättet att maxa tiden vi spenderar utomlands. Medan guideböcker, resejournaler och liknande är väldigt användbara resurser att fördjupa sig i om man överväger att sticka iväg till något nytt ställe, finns det en stor mängd nya slags resurser därute för pigga globetrotters att sätta tänderna i; appar och hemsidor.

Här är några av de bästa apparna och sidorna som finns att erbjuda, som du kan använda för att få ut det mesta av resan!

Resfeber.se
Om du, som vi, inte är så sugna på att lägga hela budgeten på hotell, så är resfeber.se sidan för dig. På denna fantastiska lilla hemsida kan besökare söka efter sistaminuten-dealer för fyr- och femstjärniga hotell, och I slutändan bara behöva betala för två- eller trestjärniga priser. Sidans ’topphemliga hotell-deals’ (där du inte får veta namnet på hotellet förrän du bokat) kan förse sina kunder med en särskilt utmärkt affär.
Gogobot
Har du någonsin befunnit dig på en semesterort utan att veta vad du ska göra härnäst? Du behöver en resplan, och Gogobot är den bästa platsen för att hitta en. Sidan låter dig snabbt ställa in plats så att du sedan kan skrolla igenom en enorm mängd recensioner av sevärdheter, aktiviteter och restauranger och på så sätt sätta ihop en resplan av toppkvalité.
Slots Heaven
Det kan handla om att vänta på ett flygplansbyte, en busstur eller en tågresa, själva resande-biten av resandet är ofta oundvikligt förknippat med långdragna tråkiga vänteperioder, så då är det en bra idé att ha något med dig att fördriva tiden med. Slotsheaven är ett utmärkt sätt att hålla tristessen i schack; på denna hemsida kan du spela mängder av spelautomater, samt poker och blackjack-spel, helt gratis eller för pengar. Du kan till och med spela roulette online på Slots Heaven; perfekt för en tur kring Monte Carlo!
Hopper
En annan otroligt användbar pengasparande app, Hopper, låter sina användare komma över de bästa flygpriserna som överhuvudtaget är möjligt, vilket gör den perfekt för backpackers, studenter, eller helt enkelt budgetresande. Appen analyserar miljarder flygpriser varje minut, handplockar dealer och berättar när priserna har sjunkit under snittet.
Tripadvisor
Med sina miljoner resande som recenserar och rankar det bästa och det sämsta av världens hotell, barer, restauranger, attraktioner och sevärdheter, finns det inget bättre ställe än Tripadvisor för den veliga turisten att besöka för att hitta det bästa och sämsta den specifika resedestinationen har att erbjuda.
Vet du någon bättre app eller hemsida? Låt oss veta i kommentarerna!

Detta är ett sponsrat inlägg.
Föregående artikelTa Prohm – Träd och tempel i Angkor
Nästa artikelEdinburgh – Skottlands huvudstad

1 KOMMENTAR

  1. Så gode tips! Jeg bruker tripadvisor mye selv, både når det gjelder overnatting og spisesteder. Ellers booker jeg som oftest alltid overnatting på booking.com og flyreiser via momondo.com. 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here