Förra gången Maxime och jag var i Miami så passade vi på att gå den klassiska art deco-rundan och spana in alla vackra 30-talsbyggnader. Art deco är en underbar stilriktning; både elegant och stram på samma sätt och verkligen något som faller mig på läppen.

Under förra besöket, för ganska exakt tre år sedan, så var det särskilt två byggnader som jag kärade ner mig i. Båda används fortfarande som hotell och det ena lyder namnet Astor Hotel och det andra The Hotel on South Beach.

Läs mer: Art deco-distriket i Miami Beach

Nyrenoverat!

På väg till Colombia så hade vi en heldag i Miami Beach. Eftersom vår lägenhet låg bara ett kvartar bakom Hotel Astor så passade jag självklart på att svänga förbi. De hade renoverat sen senast! Vad som tidigare var snyggt var nu helt fantastiskt-underbart-supersnyggt.

Jag sa det efter förra Miami-besöket och jag säger det igen; vid nästa besök ska jag definitivt bo på ett av de två hotellen.

Boka boende: Hotel Astors hemsida

Föregående artikelHur jag hamnade i ett colombianskt bröllop – I en stad jag inte hade hört talas om och inte kände varken bruden eller brudgummen innan
Nästa artikelSultanahmet – Istanbuls topp sevärdheter

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here