Jag minns fortfarande han i kostym och med slipsen fladdrandes i vinden som tilltalade mig när jag i Chicago stod och fotade Trump Tower från alla vinklar. Det var mars 2016 och jag stannade till några dagar på väg hem från New Orleans.

This is our next president var allt han sa, inte i en skämtsam ton, men jag fattade på hans blick att han varken trodde eller hoppades att det skulle bli så. Vilket jag inte heller trodde och jag svarade What a nightmare! Sen log båda lite.

Föga anade vi då att det ett halvår senare skulle bli verklighet och Trump i dag firar ett år och tre månader som världens mäktigaste man. Om jag ska säga något positivt så är det att han har anlitat duktiga arkitekter.

Läs mer: Skyskrapor i Chicaco – Willis Tower, Trump Tower och The Loop
Läs mer: Utsikt från 360 Chicago och The Bean

Chicago Illinois Skykrapor

Varje lördag publicerar vi en kortare artikel, med utvalda höjdpunkter från tidigare resor. Klicka på länkarna ovan för att läsa mer.

Föregående artikelOch så hände det igen – Planet till Färöarna ställdes in och vi fick en dag i Köpenhamn
Nästa artikelThe Steam Hotel i Västerås – En staycation från förra året

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here