I går bedrev jag en av mina favoritsysselsättningar här i Oslo. Nämligen att hänga i Frognerparken. Den med alla de finaste statyerna av Gustav Vigeland. Solen gassade från klarblå himmel, det fläktade lite så jag inte rann bort och med få andra turister visade denna pärla sig från sin bästa sida.

Jag kunde helt enkelt inte låta bli att plocka fram mobilen och ta en bild. Eller 20 stycken för att vara mer precis. Och jag kunde inte heller låta bli att dela med mig. So from me to you; Frognerparken bilbomb 2021.

För den som vil läsa om parken och statyerna skrev jag en matig artikel på ämnen i fjol.


Följ Ladies Abroad på Facebook och Bloglovin för att läsa alla nya artiklar.

Föregående artikelSommar på Svalbard dag 4 – Vi åker ned i Gruve 3 och äter fine dining på restaurang Funken
Nästa artikelSlovenien – Våra 10 bästa tips för vad att se och göra

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here