I dag har jag solat först vid en mindre strand på Porto Antigo, sen vid poolen precis ovanför stranden.

Resorten Porto Antigo ligger kring den gamla hamnen, och en av stränderna ligger innanför murarna som utgjorde själva hamnen. På ena siden muren är det byggd till en restaurang där jag åt en fantastisk fisk-burrito gjord på tonfisk, paprika och lök. Den serverades den öppen, som en platt pannkaka med fyllningen ovanpå. Den var så god att jag lätt ska äta en till innan jag åker härifrån. Världens utsikt över vattnet var det också från restaurangen.

Åter till staranden så är detta en ganska liten strand, men jag ville testa den eftersom den var så fin. Och det var helt fantastiskt att ligga där. Den enda nackdelen var att det är massa stenar i vattnet och ganska långgrunt, men så är det tyvärr på alla stränderna på Porto Antigo och Odja d´Agua. Men eftersom jag hade läst detta innan jag åkte hemifrån så tog jag med mina surfbadskor som jag köpte i Kroatien för några år sen. Mao inga problem för mig att bada; även med stenar i vattnet. Dock lyckades jag göra illa mig när jag simmade i alla fall eftersom det är så långgrunt och plötsligt kommer det en stor sten som sticker upp.

Men någon gång efter lunch tröttnade jag i alla fall på stranden, och gick trappan upp till poolen. Den fantastiska vyn hade jag ju kvar också från poolen.


Mina tossingar solar och en gubbe fiskarNär jag hade gjort illa mig på knäet när jag badade så kom det en vakt springande med
en gren från ett träd som jag inte fattade vad var. Han bröt grenen i tu och klämde ut
någon saft som han gned in såret med så det slutade blöda
Föregående artikelMat på Sri Lanka
Nästa artikelStranden vid hotell Belorizonte

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here