Khanom har väldigt fina stränder precis där de flesta hotellen ligger, men den absolut finaste stranden ligger strax söder om orten, förbi hotellet Racha Kiri, och heter Ao Tong Yee. Man behöver dock skuss för att ta sig dit, men det kostar inte mycket.

Det är inte många gäster på stranden, de två gångarna vi var där så träffade vi ena gånget ett par från vårt hotell och andra gången kom två killar som vi kvällen innan hade pratat med på en restaurang paddlande.

Det finns inga solstolar, men det går att låna/hyra liggunderlag för en krona eller två på restaurangen på stranden. Ao Tong Yee är en riktigt paradisstrand, och vattnet är så inbjudande att man vill bara bada hela tiden. Och det behövdes bada hela tiden också för varmt var det!

Det finns en restaurang det det satt ett gäng thailändare i skuggan, det hela kändes ganska familiärt. Maten var som alla andra ställen i Khanom jättegod. Vi var först lite rädda för att äta ett ställe där det inte var så många gäster och det fanns risk för att maten skulle vara dålig, men det var inte alls något problem.

Finaste stranden jag har varit på i mitt liv!

Föregående artikelPortoroz i Slovenien
Nästa artikelGejsrar, vulkaner och glaciärer på Island II

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here